Autó Széles Hírek

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

  1. Hírek
  2. Legyen ez a nyár még zöldebb!
2024.05.25.
Akció

Legyen ez a nyár még zöldebb!

Élvezze az Audi plug-in hibrid modelljeit most akár 4,5 milliós kedvezménnyel az Autó Szélestől!

legyen még a nyár még zöldebb

Új szintek a mobilitásban, kiemelkedő kedvezményekkel


Ahogy a nyár beköszönt, itt az ideje, hogy zöldebb utakra lépjünk és kihasználjuk az Autó Széles elektromos és plug-in hibrid modelljeire kínált egyedülálló árengedményeket. Most milliós kedvezményeket biztosítunk a tisztán elektromos Q4 e-tron, Q8 e-tron és a plug-in hibrid Q7 TFSIe, Q8 TFSIe modellekre, hogy Ön is átadhassa magát az egyedülálló vezetésélménynek.

Plug-in Hibrid Modellek: Q8 TFSIe és Q7 TFSIe

Amennyiben a tökéletes átmenetet keresi a hagyományos és az elektromos meghajtás között, a plug-in modelljeink a lehető legkíválóbb teljesítményt nyújtják az Ön számára. Elérhetővé téve a fenntartható autózást minden dinamikáját és kézre-eső funkcionalitását. Ajánlatunkban most a Q7 TFSIe akár 3.200.000.- Ft, a Q8 TFSIe pedig akár 4.500.000.- Ft kedvezménnyel vásárolható meg az Autó Széles kínálatából.


Image

Audi Q8 e-tron Business és Q4 e-tron Business: az állami támogatás továbbra is elérhető

Jelen kampányunk keretében a Q8 e-tron Business már akár 32.957.770.- Ft-tól, Q4 e-tron Business modellek pedig már akár 18.990.000.- Ft-tól vásárolhatóak meg. Ezen felül további 4 millió forintos állami támogatás is igénybe vehető minden tisztán elektomros járműre. Lépjen be az Audi tisztán elektromos meghajtású modelljeinek világába, és engedje, hogy lenyűgözzék modern, elegáns dizájnjukkal és fejlett technológiájukkal.

Image
Image

Lépjen be az e-mobilitás Világába az Audival!

Most itt a lehetőség, hogy Ön is részese legyen az elektromos forradalomnak és élvezze az Audi által kínált prémium élményt és a jelentős árengedményeket. Legyen a nyár még zöldebb és élvezze a fenntartható közlekedés prémiumát az Audival! Látogasson el Audi-szalonunkat Nyíregyházán, a Hunyadi u. 57. szám alatt, vagy érdeklődjön a 06204545839 telefonszámon, közvetlenül Audi értékesítőnknél. Szívesen segítünk Önnek a legmegfelelőbb modell kiválasztásában!


Autó Széles - biztosítjuk a vezetés örömét


A hirdetés tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. Visszavonásig, vagy új árlista kiadásáig érvényes. A képen látható autó illusztráció, extrafelszereltséget tartalmazhat.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.