Autó Széles Audi

Az Audi már ma formálja a holnap világát. Progresszív technológiával, szenvedélyes kreativitással és új közösségi gondolatokkal. Fedezze fel Audi modelljeink sokszínűségét!

 • audi
  Újdonság az Auditól

  Csúcsformában – Az Audi A3 és az új A3 allstreet

  Sportosabb dizájn, nappali menetfény választható fénygrafikával, bővített alapfelszereltség és új anyagok. A3 allstreet crossover-modell megnövelt szabadmagassággal és markáns offroad-megjelenéssel a vezetés a SUV-modelleket idéző élménye szolgálatában. Integrált Audi Application Store és Functions on Demand a személyre szabott digitális élmények szolgálatában

  További információk
 • q4
  Újdonság az Auditól

  Frissített Q4 e-tron – Megnövelt hatótáv, fokozott hatékonyság, intenzívebb érzelmek

  Tempósabban: gyorsabb töltés, nagyobb teljesítmény, karakteres hang. Sportosabban: új futómű Audi-génekkel. Biztonságosabban: vezetéstámogató rendszerek széleskörű csomagjai

  További információk
 • q8
  Újdonság az Auditól

  Kifejező dizájn és új világítástechnika – A továbbfejlesztett Audi Q8

  Karakteres megjelenése semmi mással össze nem téveszthetővé avatja az Audi SUV-kínálatának csúcsmodelljét. A digitalizálás a fényszórók és a hátsó lámpák személyre szabott működésére is lehetőséget kínál. A felszereltségi választék új külső színekkel, keréktárcsákkal és dekorbetétekkel emeli ki még jobban a dinamikusan elegáns megjelenést

  További információk
 • Győri elektromos hajtásokkal mutatkozott be az új Audi Q8 e-tron
  Újdonság az Auditól

  Győri elektromos hajtásokkal mutatkozott be az új Audi Q8 e-tron

  A prémiumgyártó 2018-ban az Audi e-tron-nal megkezdte az utat az e-mobilitás, egyben a négykarikás márka elektromos jövője felé. A modell azóta több tekintetben meghatározó szerepet tölt be az elektromos luxus SUV-k szegmensében. Az új Audi Q8 e-tron tovább írja az első elektromos modell sikertörténetét. Az elektromos SUV és crossover kínálat csúcsmodelljeként optimalizált hajtási koncepciót, jobb aerodinamikát, nagyobb töltési teljesítményt és akkumulátorkapacitást, valamint ennek köszönhetően lenyűgöző, SUV változatban (WLTP szerinti számítással) akár 582 kilométeres, Sportback változatban pedig akár 600 kilométeres hatótávot kínál. Az SUV-k új zászlóshajójának megújításának jegyében főként a jármű elején történtek nagyobb változtatások. Az optimalizált hajtási koncepció alapján készülő elektromos hajtásokat az Audi Hungaria gyártja az Audi Q8 e-tron számára.

  További információk
 • audi
  Ajánlatok és akciók

  Megérkezett az új Audi Q7

  Sokoldalú tehetség határozott élekkel. Erőteljes quattro hajtás és sportos dizájn, impozáns arányok és akár hét személy számára is bőséges hely – az Audi Q7 SUV megnyugtató menetteljesítményekkel és magasfokú mindennapos használhatósággal bizonyul meggyőzőnek.

  További információk

Audi
Azonnal elvihető modelljeink

Az én Audi modellem
Konfigurálás

Az Audi életre kelti az egyéni prémium mobilitást. Innovatív technológiákkal, progresszív teljesítménnyel és érzelemdús dizájnnal. Fedezze fel Audi modelljeinket most.

Konfigurátor
banner img

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.