Autó Széles Hírek

Aktuális híreink

  • vw
    Újdonság a Volkswagentől 2023.11.13.

    Épphogy csak megérkezett a szalonba, és máris ellenállhatatlan ajánlatot tesz Önnek

    a vadonatúj 2024-es Volkswagen Touareg 18% kedvezménnyel

  • touareg
    Újdonság a Volkswagentől 2023.10.25.

    Bemutatkozik az új Touareg

    Kiváló dizájn: élesebb megjelenés az új első és hátsó résznek köszönhetően. Nagyfelbontású világítás: az első Volkswagen az IQ.LIGHT HD – Matrix fényszóróval. Továbbfejlesztett futómű: nagyobb „átjárhatóság” a mozgékonyság és a kényelem között. Még kifinomultabb belsőtér: hosszú távú utazásokra készült. A legerősebb Volkswagen: a 462 lóerős Touareg R eHybrid elektromosan közlekedik a mindennapokban

  • tiguan
    Újdonság a Volkswagentől 2023.10.03.

    Bemutatkozott az új Tiguan

    A Tiguan új generációja progresszív technológiákkal és karizmatikus formatervvel mutatkozik be. Az új hálózatról tölthető hajtásláncok mintegy 100 kilométer tisztán elektromos hatótávolságot és egyenáramú gyorstöltést tesznek lehetővé. Az új belsőtér letisztult, a Digital Cockpit digitális műszeregység, az infotainment-képernyő, a szélvédőre vetített kijelző és a vezetésiélmény-kapcsoló segítségével intuitívan kezelhető, és a konkrét vásárlói visszajelzéseket követi. Az új Adaptív futóműszabályzás pro (DCC Pro) rendszer a luxuskategóriából származó technika, egyszerre biztosítja a maximális kényelmet és a legjobb agilitást

  • VW
    Újdonság a Volkswagentől 2023.09.07.

    Volkswagen Business Class – Az új Passat Variant világpremierje

    Bemutatkozott a nagyközönség előtt a legendás Passat legújabb generációja. Több mint 34 millió eladott példányával a Passat – a Golf után, ám immár a Bogár előtt – minden idők második legnagyobb darabszámban értékesített Volkswagen-modellje a világon.

  • A Volkswagen ID. Buzz Cargo nyerte el az „International Van of the Year 2023” díjat
    Újdonság a Volkswagentól 2022.09.24.

    A Volkswagen ID. Buzz Cargo nyerte el az„International Van of the Year 2023” díjat

    Az ID. Buzz Cargo elnyerte az „International Van of the Year 2023” (IVOTY) („Nemzetközi Év Kishaszonjárműve 2023”) rangos iparági díjat, amelyet hétfőn, a VDA „Az Év Csillagjai” („Stars Of The Year”) megnyitó rendezvényén Carsten Intra, a Volkswagen Haszonjárművek (VWCV) vezérigazgatója vett át Jarlath Sweeney-től, az IVOTY elnökétől.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.