Autó Széles Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. MOK: Bővült a kedvezményezett modellek listája
2024.05.02.
Aktuális

MOK: Bővült a kedvezményezett modellek listája

Kiterjesztett, akár 15%-os Orvosi Kamarai Kedvezmények új Volkswagen személygépjárművekre és az elektromos ID-családjára is!

MOK_palyazat

Az Autó Széles kiterjesztette a Magyar Orvosi Kamarával kötött megállapodásának feltételeit. Immár nem csak a hagyományos hajtású Volkswagen-modellekre, hanem az elektromos forradalmat hozó ID-családra is érvényesek a kamarai kedvezmények. Ezáltal is szeretnénk hálánkat kifejezni az orvostársadalom fáradhatatlan segítő, gyógyító és életmentő munkájáért. Úgy döntöttünk, hogy kiterjesztjük a kamarai kedvezményeket azokra a járművekre is, melyek a tisztán elektromos ID-családhoz tartoznak. Hiszünk abban, hogy az elektromos járművek nem csupán a fenntarthatóbb jövőt szolgálják, hanem az egészséges környezet és az egészséges életmód előmozdításában is kulcsszerepet játszanak.


Kamarai kedvezményeinknek köszönhetően most tagként Ön is még könnyebben juthat hozzá a kiváló Volkswagen-minőséghez. És hogy mit is takarnak a kedvezmények? A modellek teljes skálájára elérhető a kamarai kedvezmény: így például ID.3 modellünkre akár 12%, a vadonatúj Passat Variantra akár 15% árelőny érvényesíthető.

Image
Image

Kiterjesztett megállapodásunknak köszönhetően a Magyar Orvosi Kamarával, annak tagjai most még könnyebben hozzájuthatnak a megbízható és innovatív Volkswagen-járműveinkhez. Amennyiben Ön is élni szeretne különleges lehetőséggel, keresse fel Volkswagen-szalonunkat Nyíregyházán, a Hunyadi u. 57. szám alatt, vagy érdeklődjön a 0642508280 telefonszámon. Szívesen segítünk Önnek új autója kiválasztásában!


Autó Széles - biztosítjuk a vezetés örömét

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.