Autó Széles Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. Az új Tiguan már nálunk várja Önt
2024.04.27.
Újdonság a bemutatóteremből

Az új Tiguan már nálunk várja Önt

Megérkezett! Ismerje meg testközelből az új Tiguant az Autó Szélesnél, és csapjon le készletes modelljeinkre.

vw

Bármerre vigye az élet, az új Tiguan mindig készen áll, hogy elkísérje Önt az úton. És most, végre megérkezett az Autó Széles szalonjába, hogy megmutassa, mire is képes.


Az Új Tiguan: Kalandra Felkészülve
Az új Tiguan nem csupán egy autó, hanem egy életstílus kifejezője is. Az elegáns és dinamikus külső megjelenése azonnal magára vonja a tekinteteket. Nagy légbeömlők, keskeny hűtőrács és új fényrajzolat emeli ki a járművet a tömegből. Az áramvonalas dizájn és a markáns arányok pedig nemcsak sportos formát kölcsönöznek a karosszériának, de garantálják is, hogy minden tekintet rájuk szegeződjön.


Belső Világ: A Kényelem Mestere
De ne csak a külsőre korlátozzuk magunkat, mert az új Tiguan belső tere is lenyűgöző. Innovatív felszereltségek és opciók várják, hogy felfedezd őket. Az új hangulatvilágítás, a nagyobb kijelző és az intelligens digitális nyelvi asszisztens mind-mind olyan elemek, amelyek az utazást igazán kényelmessé és élvezetessé teszik.

Image
Image

Parkolás Percek Alatt: Park Assist Plus
Az új Volkswagen Park Assist Plus parkolássegítő rendszere nemcsak jelzi a parkolóhely méretének megfelelőségét elhaladáskor, hanem be is parkol Ön helyett. A rendszer akár ki is tud állni a párhuzamos parkolóhelyekről, és segít egy félresikerült parkolás során is. Ráadásul memóriafunkcióval bővíthető, így egyéni parkolási manővereket is megtaníthat a Volkswagenjének.


Vezetéstámogatás Legfelső Szinten: Travel Assist
Az opcionális Travel Assist rendszer segítségével a Tiguan képes tartani a sávot, a távolságot az előttünk haladó járműtől és a vezető által beállított maximális sebességet. Eközben a rendszer alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához, és még a sávon belül is testreszabható a jármű pozíciója.


Egyéni Kényelem: DCC Pro Adaptív Futóműszabályozás
Függetlenül attól, hogy a sportos vagy a kényelmes utazást kedveli, az opcionális DCC Pro adaptív futóműszabályozás segítségével lehetősége van egyéni igényeire szabni a futóművet. Az elektronikusan változtatható, kétszelepes lengéscsillapítók ezredmásodpercek alatt alkalmazkodnak az adott útfelülethez és a vezetési helyzethez, és automatikusan beállítják a csillapítás mértékét. A kétszelepes technológia rendkívül pontos szabályozást tesz lehetővé a magas szintű kényelem és dinamika érdekében.


Modern Szórakozás és Információ: Ready 2 Discover Rádió
Az alapfelszereltségben elérhető "Streaming & Internet" funkcióval rendelkező "Ready 2 Discover" rádió több, mint korszerű szórakozást és információkat biztosít. Az 32,8 cm (12,9 colos) érintőképernyő, az 8 hangszóró, a Pro digitális műszerfal, az App-Connect, a digitális DAB+ rádióvétel és az opcionális "Discover" navigációs rendszer számos lehetőséget kínál az utazás során.


Intuitív Navigáció: Discover Navigációs Rendszer
Az opcionális, "Streaming & Internet" szolgáltatással rendelkező "Discover" navigációs rendszer gondoskodik az intuitív navigációról, amely magában foglalja az előre telepített térképanyagot és a VW Connect Plus szolgáltatást. Emellett az induktív töltőfunkcióval rendelkező "Comfort" mobiltelefon-interfész két okostelefonhoz 15 W töltési teljesítménnyel és készülékhűtéssel, valamint külső antennacsatlakozással rendelkezik.

Image
Image

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.