Újdonság a Volkswagenről
2021.08.04.

Az új Taigo: Digitális, hálózatba kapcsolt, kompakt

A Volkswagen első SUV-kupéja
vw

Emocionális lifestyle modell a kisautó kategóriában
Az egyedülálló SUV-kupé karosszériájával, egyedi formatervi elemeivel (pl. „Roof Pack”, „Black Style” dizájncsomag, LED-es fénycsík), valamint széles dekor- és színválasztékával, illetve felszerelési lehetőségeivel a Taigo új mércét állít fel a SUV-ok között a kisautó kategóriában. Ezzel kiegészíti a Volkswagen aktuális termékportfolióját az A0 szegmensben, és további vevőcsoportokat céloz meg.

Széles körű mindennapi használhatóság és nagyfokú kényelem
A SUV-osztály belépő modelljeként az új Taigo magasabb üléspozíciót, jól áttekinthető műszerfalat és sok helyet kínál a hátsó üléseken. A variálhatóságot és az ötletes hétköznapi megoldásokat méretes csomagtartóval kombinálva nagymértékű kényelmet nyújt.

Teljesen digitális és „mindig online”
Az új Taigo számos digitális újdonsággal rendelkezik, mint például a Wireless Charging & App-Connect, az MIB3 infotainment rendszer, a digitális műszerfal, valamint a Functions on Demand és a We szolgáltatások.

Új és egyszerűbb kínálati struktúra
Az új Taigo egy új kínálati struktúrával kerül a piacra, és új, saját „R-Line” változatot kap, amely opció- és csomagajánlata tekintetében szinte egyedülálló.

Technológiák magasabb kategóriákból
Az MQB-nek (moduláris keresztmotoros platformnak) köszönhetően az új Taigo új mércét állít fel a biztonság és menetkényelem terén: A „Lane Assist” sávkövető rendszerrel, „pACC” prediktív sebességszabályozással, „Front Assist” forgalomfigyelő rendszerrel és „Side Assist” sávváltást segítő rendszer felszerelt „IQ.DRIVE Travel Assist”, valamint az „IQ.LIGHT LED-Mátrix fényszórók” a „dynamic light assist”-tel olyan felszereltségi elemek, amelyek általában csak magasabb járműkategóriákban találhatók meg.