Autó Széles Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Új Caddy nagycsaládos támogatással
2021.03.09.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Új Caddy nagycsaládos támogatással

Az új Caddy – 7 személyes változatban is. A családnak, a csomagoknak, minden útra.Az új, ötödik generációs Caddy akár 2,5 millió forintos állami támogatással is elérhető a nagycsaládok számára.

caddy

Legyen szó nagycsaládról, nagy csomagokról, nagy utazásról - az új Caddy mindennek teret enged. A teljesen megújult Caddy-ben az izgalmas dizájn mellett a legmodernebb vezetői asszisztensrendszerek, a kiváló minőségű digitális műszerfal és a mobil online szolgáltatásokat tartalmazó, jövőbe mutató szórakoztató- és információs rendszer várja. Az új Caddy természetesen továbbra is megbízható, rugalmas és a mindennapi használatra tervezett marad - de most még jobban felkészült az élet kihívásaira.

Az új Caddy állami támogatással akár 5 758 700 Ft-tól elérhető, a Porsche Bank finanszírozási támogatással és állami támogatással együtt pedig már 5 458 700 Ft-ért Öné lehet családja új Volkswagenje.

Az új Caddy Maxi állami támogatással 5 896 070 Ft-ért már elérhető, Porsche Bank finanszírozási támogatással és állami támogatással együtt pedig akár 5 596 070 Ft-os indulóáron Öné lehet az új nagycsaládos kedvenc.

Ismerje meg az új Volkswagen Caddy-t az Autó Szélesnél (Nyíregyháza, Hunyadi u. 57.), vagy kérjen ajánlatot az Ön családjának leginkább megfelelő autóra Veres Tibor haszonjármű értékesítési vezetőnktől a [email protected] emailcímen.

Autó Széles - biztosítjuk a vezetés örömét

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.