Újdonság a szervizből
2018.11.07.

Prémium érintésmentes autómosó berendezés az Autó Szélesnél

A nyíregyházi autótulajdonosok megszokhatták már, hogy az Autó Széles Kft. Volkswagen- és Audi-modelljeivel, és kiváló szerviz-szolgáltatásaival mindig új mércét állít az autópiacon. Ez az állandó fejlődésre való törekvés vezérelte a vállalatot most is, amikor a megyében elsőként telepítették prémium érintésmentes autómosó berendezésüket.
prémium értintésments autómosó Autó Széles

A Smart 360TM technológiával felszerelt, teljesen automata mosó-rendszer csupán 8 perc alatt képes teljeskörűen, minden oldalról letisztítani, waxolni és megszárítani szinte bármilyen méretű és formájú gépkocsit, alváztól a tetőig, anélkül, hogy sörték vagy szivacsok sértenék az autó fényezését.

A rendszer által használt 15 fúvóka 120 bar víznyomás mellett nemcsak az autó makulátlan, érintésmentes külső tisztítását szavatolja, hanem a takarékos erőforrás-felhasználást is: a berendezés közel azonos mennyiségű vizet, de 60%-kal kevesebb áramot használ, mint az autómosás hagyományos folyamata, ezzel is csökkentve a használók ökológiai lábnyomát.

Nézze meg a berendezést működés közben a QR-kóddal, és próbálja ki az autómosók eljövendő generációját már ma az Autó Szélesnél, Nyíregyházán, a Hunyadi u. 57. szám alatt.