Újdonság a Volkswagenről
2021.04.14.

Az ID.4 már az Autó Szélesnél

A Volkswagen első teljesen elektromos szabadidőautója már Nyíregyházán
id4

A 2021-es "Világ Év Autója" nyertes Volkswagen az ID.4-gyel nem csak egy teljesen elektromos SUV-ot kínál, hanem teret, rugalmasságot és minden olyan előnyt, amire a modern autós igényt tarthat egy szabadidőautóban.

Az ID.4 egy sokoldalú tehetség: sportosan, ugyanakkor könnyen és kényelmesen vezethető. Akkumulátora akár 77 kWh energiát tárol el, és 520 km hatótávval rendelkezik. Ugyan a cellák az utastér alatt helyezkednek el, 21 centiméteres hasmagasságának köszönhetően mégis jól teljesít szelíd terepen az ID.4.

Az ID.4 sportos arányai ultramodern megjelenést kölcsönöznek. Tiszta, áramló dizájnját ugyan a természet ihlette, de részlet-megoldásai a technika csúcsát képviselik: az interaktív IQ.Light LED mátrix fényszórók elforduló lencsemodulokkal fogadják a sofőröket, és intelligensen vezérelt távolsági fényt hoznak létre.

Elektromos szabadidőautónk működési koncepciója két kijelzőn alapul: az egyik akár 12 collos és érintési funkcióval, valamint természetes hangvezérléssel rendelkezik. Az új ID.Light, egy keskeny fénysáv a szélvédő alatt, menet közben támogatja a járművezetőket fényvisszajelzésekkel. Az IQ.Drive vezetéstámogató rendszerek még nyugodtabbá teszik a vezetés élményét, és ha a tulajdonlás során további funkciókkal szeretné bővíteni az ID.4 felszereltségét, arra is van lehetőség a "function-on-demand" hardver-koncepció szerint.

A jármű belsejében rendelkezésre álló hely az eggyel magasabb kategóriájú SUV-okat idézi. A színek és az anyagok modernek, ugyanakkor otthonosak. A csomagtér térfogata 543 és 1575 liter között mozog (a hátsó üléstámla helyzetétől függően). Az ID.4 felszereltségi listája tartalmaz elektromos nyitású csomagtartóajtót, tetőkorlátot és vonóhorgot is.

Ismerje meg Ön is az ID.4-et bemutatótermünkben, Nyíregyházán, a Hunyadi u. 57. szám alatt!

 

Autó Széles - biztosítjuk a vezetés örömét