Autó Széles Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Audi Q4 e-tron - előzetes ajánlatot már most is kérhet
2021.05.13.
Újdonság az Audiról

Audi Q4 e-tron - előzetes ajánlatot már most is kérhet

Elektromos, hatékony és magával ragadóan érzelemgazdag

q4 e-tron

Az Audi Q4 e-tron és annak SUV-kupé változata, a Q4 Sportback e-tron a négykarikás márka első kompakt elektromos szabadidő-modelljei.Hétköznapi használatra tökéletesen alkalmas, sokoldalú autók, amelyek a tanulmányautók jövőbemutató formatervét elhozták a sorozatgyártású járművek világába és amelyek károsanyagkibocsátás-mentes autózást kínálnak helyben.

Mindketten tágas belső utas- és rakodóterükkel és a vezérlő- és vezetéstámogató-rendszerek úttörő megoldásaival hódítanak. A Q4 e-tron modellek olyan innovációkat vonultatnak fel, mint a kiterjesztett valóságot alkalmazó, szélvédőhöz vetített kijelző és az új, érintésérzékeny kormánykerék.   

A kínálatban három hajtásváltozat szerepel, melynek csúcsán egy 220 kW (299 LE) maximális teljesítményt kínáló quattro modell található. Mind a három változat helyi szinten károsanyag-kibocsátástól mentes közlekedést és nagy hatótávolságot kínál; illetve hogy a nagyjából 130 kilométeres hatótávolságra elegendő töltöttséget - ideális körülmények között - alig tíz perc alatt képesek elérni. Teljes töltöttséggel pedig a hátsókerék-hajtású Audi Q4 40 e-tron akár 520 kilométeres hatótávolságra is képes.

Az Audi Q4 e-tron Európában 2021. júniusában kerül a piacra, az induló ára Magyarországon 16.550.000.- forint.

Ha szeretne már most előzetes ajánlatot kérni az Audi Q4 e-tron modellünkre, keressen minket Audi bemutatótermünkben, Nyíregyházán, a Hunyadi u. 57. szám alatt vagy az [email protected] emailcímen.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.