Volkswagen Golf 8: Megérkezett Nyíregyházára a digitális forradalmár

A Volkswagen Golf a legsikeresebb európai autó, amelynek hét ikonikus generációjából eddig több mint 35 millió példányt értékesítettek. A nyolcadik generációs, digitalizált, összekapcsolt és intuitív új Golf még soha nem volt ilyen előremutató. Összes kijelzője és vezérlőegysége digitális, hálózatba kapcsoltsága pedig a világon az egyik legfejlettebb. Az újdonság már rendelhető és megtekinthető az Autó Széles márkakereskedésében.
Golf8

Mindenről tájékoztat

A vezető előtti digitális kijelző 10 hüvelykes (25,4 cm képátlójú) , a digitális klíma háromzónás is lehet, a vezető hangulatát akár 32 féle színárnyalatban elérhető belső világítás teheti még kedvezőbbé. Kijelzőből manapság sosem elég, a középkonzolon 8,25 hüvelykes (20,95 cm képátlójú) képernyő teszi futurisztikussá a digitalizált Golf műszerfalát.

Az autó minden lényeges elemében személyre szabható, az elmentett profilok pedig mindannyiszor aktiválódnak, ahányszor beülünk az autóba - ez a funkció különösen akkor hasznos, ha többen vezetik az autót.

Digitális ikon

Az új Volkswagen Golf a mobilitás ikonjából digitális ikonná változott, mérföldkövet teremt a digitalizált autózásban. Az utazási élményét tekintve igazi Golf, miközben az intelligens vezetősegédek révén az autózás még sosem volt kényelmesebb és nyugalmasabb. Digitális szolgáltatásai közül előremutató az online segélyhívó, a lopásgátló és a szervizfoglaló funkció, mindezek alapja az okostelefonos irányíthatóság. Az új Golf az első Volkswagen, amely alapból rendelkezik a Car2X kapcsolódás képességével, az autó 800 méteres sugarú körben folyamatosan kommunikál az erre képes autókkal és infrastruktúrával, és ha indokolt, képi figyelmeztetést küld a vezetőnek.

Az új generációs Golf utólag is felextrázható lesz: a későbbiekben hazánkban is elérhetővé váló We Upgrade funkcióval visszamenőleg lehet majd aktiválni olyan képességeit az autónak, mint az automatikus távolságtartó, a táblafelismerő, az automatikus távfénykapcsolás, az utastéri hangulatvilágítás, a navigáció, az okostelefon-kapcsolódás, a vezeték nélküli APP-Connect (vezeték nélkül vezérelhetők iPhone applikációk), wifi hotspot és online hangvezérlés.

Első a biztonság

Az opcionálisan elérhető szélvédőre vetített (head-up) kijelző egyedülálló a kategóriában, szemünk elé tárja az aktuális sebességet, a vezetősegédek jelzéseit és a navigációs utasításokat egyaránt. Az információk a szembeforgalom ellenfényében is jól láthatók. A vetített kijelző megjelenítése szabályozható, kívánságra kikapcsolható. A Volkswagen Golf 8 részlegesen önvezető: intelligens sávtartója monoton és fárasztó vezetési szituációkban, például autópályán, vagy idegtépő dugóban rövid időre átveszi a vezetést és automatikusan a sáv közepén tartja az autót, biztonságos távolságra az előttünk haladótól.

A kamerás megfigyelőrendszerrel támogatott különleges mátrix LED fényszórók úgy varázsolnak nappalt az éjszakából és világítják meg az autó előtt az utat, illetve az út szélét, hogy közben egyetlen pillanatra sem zavarják a forgalom többi résztvevőjét.

Már mild-hibrid motorral is

Elsőségét a Golf a hajtásláncainak sokszínűségében is következetesen fenntartja, csak hibrid hajtásból is több változat áll a vásárlók rendelkezésére. A szíjas generátor-önindító, a 48V-os lítium-ion akkumulátor és a legújabb generációs hatékony TSI-motorok új mild-hibrid hajtást alkotnak az eTSI-ben.

A Volskwagen Golf 8 már rendelhető az Autó Szélesnél 150 lóerős mild-hibrid hajtással, 130 és 150 lóerős benzinmotorral és 150 lóerős TDI-motorral is. Kérjen tőlünk ajánlatot az info@autoszeles.hu emailcímen keresztül, és használja ki finanszírozási és használtautó-beszámítási akciónkat is! Golfra fel!