Passat Business

Passat Business: Akár 2.550.000.- Ft kedvezmény!

Passat és Passat Variant Business modellek kimagasló felszereltséggel, akár 2 550 000 Ft kedvezménnyel az Autó Széles kiemelt ügyfeleinek.

Kiemelt ügyfeleink most akár 2.550.000.- Ft kedvezménnyel tudhatják magukénak a Volkswagen Passat különleges, Business kivitelű modelljeit. Mi több, nyílt végű pénzügyi lízingre vásárolva további 1 550 000.- Ft ÁFA is visszaigényelhető!

A Business kivitel esetén a Passat jól ismert, semmivel őssze nem téveszthető, egyszerre dinamikus es elegáns megjelenéset tovább erősítik a 17 colos „London” könnyűfém keréktárcsák, valamint a hátsó LED lámpák fényei.

A modell belsejében pedig a 3-zonás Air Care Climatronic klímaberendezés, a 16,5 cm átmérőjű kijelzőn megjelenített navigáció, valamint a fűthető első ülések gondoskodnak vezető és utasai kényelméről. Mindezek az egyedi felszereltsegű modell további extráival, igy például a műszerfalon es közékonzolon megtalálható minőségi dekorbetétekkel, az első sportülések Alcantara-bőr üléshuzataival az igényes es kifinomult autózás élményét biztosítják az Ön számára.

Kérjen ajánlatot az Ön Passat Business modelljére személyesen, a Nyíregyháza, Hunyadi u. 57. szám alatti bemutatótermünkben, vagy emailen az info@autoszeles.hu címen.

 

A Passat es Passat Variant motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 4,2-5,2 l/100 km, CO₂-kibocsátása: 109-137 g/km. Ezen értékek a 715/2007 EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően kerültek meghatározásra. A 30. héttől gyártásba kerülő példányok fogyasztási es CO₂-kibocsátási értékei a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten harmonizált vizsgálati eljárás (WLTP) alapján lesznek megállapítva, es a reálisabb vizsgálati eljárási körülmények miatt magasabbak lehetnek. A fogyasztási es CO₂-kibocsátási értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Ezen értékeket a vezetői szokások es egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.  Az Autó Széles Kft. kiemelt ügyfélcsoportjai: céges vásárlók, érvényes őstermelői igazolvánnyal rendelkező magánszemélyek, Magyar Orvosi Kamara tagjai, Magyar Ügyvédi Kamara tagjai, Magyar Gyógyszerész Kamara tagjai, Magyar Állatorvosi Kamara tagjai, országgyűlési képviselők, taxis igazolvánnyal rendelkező egyének. Nyílt végű pénzügyi lízing finanszírozás csak cégként történő vásárlás esetén vehető igénybe. A finanszírozást a Porsche Bank biztosítja. Éves nominális kamatláb 2,99%, változó kamatozás, HUF alapon. A jelenlegi finanszírozási ajánlat belföldi székhelyű vállalkozások vagy magánszemélyek számára elérhető forint alapú, változó kamatozású zártvégű vagy nyílt végű pénzügyi lízingkonstrukcióban. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A finanszírozási konstrukció 20% kezdőrészlettől érhető el, az ügyfélminősítéstől és eszközkategóriától függően. A lízingszerződéssel kapcsolatban felmerülő hitelbiztosítéki nyilvántartás költsége az ügyfelet terheli. A lízingszerződés rendelkezése szerint a gépjárműre CASCO biztosítás megkötése és fenntartása szükséges a finanszírozás teljes időtartamára. A fenti tájékoztatás nem teljes körű, a hirdetésben foglalt kondíciók változhatnak, és a felsorolt feltételek nem minősülnek a 2013. évi V. törvény 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. Érvényes visszavonásig. A részletekért forduljon bizalommal az Autó Széles Kft-hez.