Autó Széles news

Are you looking for your dream car? Then Volkswagen is the right place for you. Secure a new car that is available immediately or configure your dream model entirely according to your ideas

  1. Hírek
  2. A Volkswagen ID. Buzz Cargo nyerte el az„International Van of the Year 2023” díjat
2022.09.24.
Újdonság a Volkswagentól

A Volkswagen ID. Buzz Cargo nyerte el az„International Van of the Year 2023” díjat

Az ID. Buzz Cargo elnyerte az „International Van of the Year 2023” (IVOTY) („Nemzetközi Év Kishaszonjárműve 2023”) rangos iparági díjat, amelyet hétfőn, a VDA „Az Év Csillagjai” („Stars Of The Year”) megnyitó rendezvényén Carsten Intra, a Volkswagen Haszonjárművek (VWCV) vezérigazgatója vett át Jarlath Sweeney-től, az IVOTY elnökétől.

A Volkswagen ID. Buzz Cargo nyerte el az „International Van of the Year 2023” díjat

Az ID. Buzz Cargo 1 még bevezetését megelőzően részesült az áhított nemzetközi kitüntetésben. A kifejezetten a tisztán elektromos, akkumulátorhajtású szállítás céljaira kifejlesztett modellt szén-dioxid-semleges mérleg mentén előállítva adhatják át az ügyfeleknek. Amint Carsten Intra kiemelte: „Nagy megtiszteltetés és büszkeség számunkra, hogy ID. Buzz Cargo modellünkkel elnyertük e díjat. Óriási köszönet az IVOTY zsűrije, valamint a Volkswagen Haszonjárművek egész csapata számára, amely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az ID. Buzz Cargo kategóriája legjobb kishaszonjárműveként születhetett meg.”


Jarlath Sweeney, az IVOTY elnöke a testület zsűrijét alkotó összesen 34 nemzetközi haszonjárműves újságíró nevében nyújtotta át a kitüntetést: „Nem túl gyakori, hogy egy teljesen új kisteherautó koncepció érkezik, és ekkora érdeklődést kelt a piacon. Gratulálunk a Volkswagen Haszonjárművek fejlesztőcsapatának ezen egyedülálló jármű megalkotásához.”

Login to the newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.