Volkswagen Touareg Camel - állhatatos és gazdaságos, akárcsak névrokona... azonban jóval mutatósabb és kényelmesebb!

Új Touareg Camel modellek akár 14.490.000.- forinttól az Autó Széles kiemelt ügyfelei részére
Touareg Camel

Hogy miben hasonlít a sivatagi teve és az Autó Széles új Volkswagen Touareg Camel modellje? Mindkettő állhatatos és gazdaságos. És miben különböznek? A Touareg Camel az elsöprő tekintély és kényelem megtestesítője; egy innováció-díjas, luxus-kategóriás SUV - mindezt nem igazán mondhatjuk el a tevéről...

Az Autó Széles most szenzációs, akár 14.490.000.- Ft-os áron hozza el a 231 lóerős, V6-os motorral szerelt szabadidőautóját kiemelt ügyfelei részére. A kihagyhatatlan ajánlat részleteiről érdeklődjön emailen az info@autoszeles.hu emailcímen, vagy személyesen Volkswagen-bemutatótermünkben, Nyíregyházán, a Hunyadi u. 57. szám alatt.

 

A Volkswagen Touareg kombinált átlagfogyasztása: 6,6- 7,7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 173 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat. Az Autó Széles Kft. kiemelt ügyfélcsoportjai: céges vásárlók, érvényes őstermelői igazolvánnyal rendelkező magánszemélyek, Magyar Orvosi Kamara tagjai, Magyar Ügyvédi Kamara tagjai, Magyar Gyógyszerész Kamara tagjai, Magyar Állatorvosi Kamara tagjai, országgyűlési képviselők, taxis igazolvánnyal rendelkező egyének. Érvényes visszavonásig. A részletekért forduljon bizalommal az Autó Széles Kft-hez.